+420 603 516 833 marta@tovtova.cz

OSVČ Marta Tovtová, se sídlem Peckova 7, Praha 186 00, IČ: 74130641 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje: o jméno a příjmení o e-mailovou adresu o telefon.

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou Martou Tovtovou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Martou Tovtovou, nejdéle 3 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno Martou Tovtovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro Martu Tovtovou mohou zpracovávat i případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které Marta Tovtová využívá ke své činnosti.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po mě informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám, a požadovat po mě vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  •  vyžádat si u mě přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po mě výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě, o v případě pochybností
  • dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Close Menu